• Portfolio
  • 360 graden

Knipcorner (360 graden)

360° kapsalon de knipcorner

Kapsalon De Knipcorner verzorgt sinds 1977 het kapsel van dames en heren in Lelystad en omstreken.

Kijk zelf rond in de knipcorner, door op onderstaande foto te klikken. (geschikt voor o.a. voor op de iPhones, iPad's en Androids. Ook geschikt voor VR brillen):

360 graden Kapsalon de knipcorner Lelystad

© 360p.nl - 13 september 2018

Toko Sindjaja (360 graden)

360° Toko Sindjaja

Al ruim 30 jaar kunt u bij Toko Sindjaja in Lelystad terecht voor heerlijke gerechten, Indonesische snacks en catering. Wij geven u graag advies over kookbereidingen, ingrediënten en helpen u met het samenstellen van uw maaltijd.
Bovendien zijn in de toko alle ingrediënten voor de Oosterse keuken verkrijgbaar.

Kijk zelf rond in de Toko Sindjaja, door op onderstaande foto te klikken. (geschikt voor o.a. voor op de iPhones, iPad's en Androids. Ook geschikt voor VR brillen):

360 graden Toko Sindjaja Lelystad

© 360p.nl - 11 september 2018

Radio studio Hogeschool Utrecht (360 graden)

360° Virtuele rondleiding in radio en TV studio Hogeschool Utrecht

Het nieuwe studie jaar 2018 gaat bij Hogeschool Utrecht (HU) van start in een nieuw gebouw op het Utrecht Science Park.

Voor de studenten journalistiek is een nieuwe radio en TV studio gebouwd o.a. door Triple Audio. Deze studio's zijn voor zien van de laatste technieken.

Ga zelf op onderzoek door de studio's en regie en zie ook welke apparatuur is gebruikt. Start deze virtuele rondleiding door op onderstaande foto te klikken. (geschikt voor o.a. voor op de iPhones, iPad's en Androids. Ook geschikt voor VR brillen):

360 graden Radio studio Hogeschool Utrecht

© 360p.nl - 23 augustus 2018

Consolidated PBY Catalina PH-PBY (360 graden)

360° Virtuele rondleiding in en rond de Catalina

De Consolidated PBY Catalina (kortweg Catalina of Cat) is ontworpen als vliegboot of watervliegtuig (landen kon zowel op een landingsbaan of op het water). Tussen 1936 tot na de Tweede wereldoorlog zijn er circa 4051 exemplaren gebouwd. Ze werden gebruikt o.a. door de Amirikaanse Marine, RAF, Russiche en Canadese strijdkrachten. De Nederlandse Marine Luchtvaartdienst heeft deze vliegboten tussen 1941 en 1957 in gebruik gehad. 

De Catalina PH-PBY is volgens kenners de mooiste nog vliegende Catalina van de wereld. Ook is deze Catalina momenteel de oudste (meer dan 70 jaar), nog vliegende, in de wereld.

Klik op een van de onderstaande 360 garden foto,  om rond te kijken binnen en buiten de Catalina (geschikt voor o.a. voor op de iPhones, iPad's en Androids. Ook geschikt voor VR brillen):

360 graden Consolidated PBY Catalina PH-PBY

© 360p.nl - 18 augustus 2018

Eise Eisinga Planetarium (360 graden)

360° Virtuele rondleiding in het Eise Eisinga Planetarium

De Planetariumkamer is waar het allemaal 'om draait' in het Eise Eisinga Planetarium te Franeker. Het model van de zon met de 6 planeten die eromheen draaien, werkt nog steeds. Daarmee is het het oudste werkende planetarium ter wereld. Bij uw bezoek krijgt u uitleg in de Planetenkamer. Deze uitleg duurt ongeveer 15 minuten. De rest van het museum, waaronder het raderwerk, kunt u op eigen gelegenheid ontdekken.

Klik op een van de onderstaande 360 garden foto,  om al vast een beetje rond te kijken in het Eise Eisinga Planetarium (geschikt voor o.a. voor op de iPhones, iPad's en Androids. Ook geschikt voor VR brillen):

360 graden Eise Eisinga Planetarium kamer

© 360p.nl - 24 februari 2018