Azoren (360 graden)

360° Virtuele rondleiding op de Azoren

Ponta Delgada is een stad en gemeente op het eiland São Miguel in het Portugese autonome gebied en eilandengroep Azoren.

Klik op een van de onderstaande 360 graden foto om rond te kijken in Ponta Delgada (geschikt voor o.a. voor op de iPhones, iPad's en Androids. Ook geschikt voor VR brillen):

360 graden Ponta Delgada

© 360p.nl - 10 mei 2017

Ponta Delgada.QR

 

Fumarolas da Lagoa das Furnas. Een fumarole is een opening in de aardkorst, vaak in de nabijheid van vulkanen of in vulkanisch actieve gebieden, waar warme tot zeer hete gassen en dampen uit ontsnappen.

Klik op een van de onderstaande 360 graden foto om rond te kijken in Fumarolas da Lagoa das Furnas (geschikt voor o.a. voor op de iPhones, iPad's en Androids. Ook geschikt voor VR brillen):

360 graden Fumarolas da Lagoa das Furnas

© 360p.nl - 7 mei 2017

 Fumarolas.QR

De Azoren beschikken over de enige theeplantages en theefabrieken van Europa. De bekendste, en zeker het bezoeken waard, is de "Fábrica de Chá Gorreana" op het eiland Sao Miguel.

Klik op een van de onderstaande 360 graden foto om rond te kijken in de theeplantage (geschikt voor o.a. voor op de iPhones, iPad's en Androids. Ook geschikt voor VR brillen):

De enige theeplantages en theefabrieken van Europa

© 360p.nl - 8 mei 2017

theeplantage.QR