• Portfolio
  • Panoramas

The big boat (50 megapixel)

Muurschildering "The big boat" Sao Miguel, Azores door Phlegm.

© 360p.nl - 6 mei 2017

Phlegm is een wereldberoemde cartoonist en illustrator. Hij staat ook bekend om zijn zelfverklaarde strips en zeer creatieve straatkunst. Het werk van het slijm is kenmerkend gedetailleerd en bestaat uit vreemde figuren en een verhalende structuur. Zijn werk inspireert grootsheid en wordt zelfs vaak geïnspireerd door graffiti, waar Phlegm transformeert van stedelijke ruimtes en fabrieken.
 
De naam Phlegm kwam van een van de vier lichaamsmutouren in de oude Griekse geneeskunde; bloed, gele gal, zwarte gal en slijm. Van Phlegm werd gezegd dat het verantwoordelijk was voor een apathisch en emotieloos temperament.
 
De meeste illustraties van Phlegm zijn strikt op illustraties gebaseerd. Hij verlaat zijn straatkunstwerk en muurschilderingen voor zijn cartoon-gebaseerde kunst. In feite komt die meerderheid van zijn grote personages uit zijn strips en worden ze vaak op zeer grote muren gespoten. Het slijm geeft de voorkeur aan het schilderen van zijn komische werk met zwarte Indiase inkt en een dip-pen. Hij gebruikt kleur alleen als hij zeefdrukt of grote muurschilderingen en andere voorwerpen schildert.
 
Sinds Phlegm opdook, heeft hij wereldwijde bekendheid verworven en is het een van de meest bewonderde straatartiesten over de hele wereld. Zijn straatkunst is heel spannend en zeer herkenbaar. Zijn werk is ook verschenen in een verscheidenheid aan objecten, zoals vliegtuigen, boten, gebouwen, voertuigen en vele straatkunstfestivals.
 
Phlegm zegt dat hij een vreemde relatie heeft met graffiti. Zijn stijl is strikt en volledig gegroeid uit zijn zelfverklaarde strips, in tegenstelling tot letterstijlen. Zijn strip komt ongeveer elke vier maanden uit en hij werkt eindeloos aan hen. De laatste paar jaar heeft hij zich sterk ingezet voor het werken aan het street art-einde. Hij geniet er echt van om de ruimte op grote muren, stedelijke ruimten, oude fabrieken en andere gebouwen te gebruiken. Hij gelooft dat een schilderij op straat deel uitmaakt van de stedenarchitectuur en wordt beïnvloed door wat er omheen is, in tegenstelling tot een ongemakkelijk doek in een kunstgalerij.
 
Phlegm werd geboren in Noord-Wales en woont momenteel in Sheffield, Groot-Brittannië

 

Formaat van deze panorma:

19.750 pixels breed en 2.550 pixels hoog.

Amsterdam - Brouwersgracht (113 megapixels)

De Brouwersgracht is vanaf 1612 gegraven. De gracht dankt zijn naam aan de vele bierbrouwerijen in de zestiende en zeventiende eeuw.

Brouwersgracht web groot

© 360p.nl - 26 januari 2018

Afmeting van deze panorama:

20.626 x 5.480 pixels
Gemaakt met 24 foto's

Sete Cidades - Azoreneiland (154 megapixels)

Sete Cidades op Azoreneiland Sao Miguel (154 megapixels).

Het meest bezochte kratermeer op het Azoreneiland Sao Miguel is Sete Cidades, dat eigenlijk uit twee meren bestaat.
Opmerkelijk is wel, dat het ene meer blauw is en het andere groen. Sete Cidades heeft een oppervlakte van 4,35 vierkante kilometer.

Nieuwe TV Studio Omroep Flevoland

© 360p.nl - 7 mei 2017

Panoramafoto gegevens:

  • 34 foto's van elk 20 megapixels
  • 17.865 x 8.618 pixels
  • 154 megapixels 

Nieuwe TV Studio Omroep Flevoland (92,3 megapixels)

Nieuwe TV studio bij Omroep Flevoland (92,3 megapixels):

Nieuwe TV Studio Omroep Flevoland

© 360p.nl - 27 maart 2017

panoramafoto gegevens:

  • 8 HDR foto's van elk 20 megapixel
  • Elke HDR foto bestaat uit 5 foto's
  • 13.172 x 7.011 pixels
  • 92,3 megapixels 

Ketelbrug (534 megapixels)

534 Megapixel panorama foto van de Ketelbrug.

Klik op onderstaande foto om de Ketelbrug goed te bekijken (geschikt voor Flash of HTML5 versie o.a. voor op de iPhones en iPad's).

534 megapixel panorama van de Ketelbrug

 

De foto is 51.576 pixels lang en 10.357 pixels hoog.

© 360p.nl - 1 mei 2016